Paspecies WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Retourneren

Paspecies > Retourneren

Uw artikelen retourneren

Retourbeleid

Ik wil graag een artikel ruilen.

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst een artikel ruilen voor een andere maat, kleur of voor een ander artikel. Wij raden u aan om eerst contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen nakijken of het artikel nog op voorraad is en zodoende het te ruilen artikel voor u kunnen reserveren.

Ik wil graag een artikel retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Bij iedere zending zit een “Pakbon/Retourformulier”. Hierop kunt u aangeven welke artikelen u retourneert met retourreden. Tevens zit op het retourvel ook al direct een voor ingevulde sticker die u alleen maar over het eerste verzendlabel dient te plakken. Voeg de ingevulde pakbon/retourbon bij uw retour pakket, dan kunnen we uw retour snel verwerken. Zit het retourformulier per abuis niet bij de bestelling, neem contact met ons op via info@paspecies.nl. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@paspecies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden van ruilen en retourneren

  • Artikelen dienen binnen 14 dagen retour gestuurd te worden in een deugdelijke verpakking.
  • Artikelen dienen in originele staat te zijn, ongedragen, schoon en met aangehecht artikelkaartje. Tevens dienen de artikelen deugdelijk in/verpakt te zijn. Artikelen welke niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd en retour gestuurd naar de klant.
  • De kosten voor het terugsturen naar ons zijn voor de klant. Onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.

Artikelen met 60% korting of meer mogen niet meer retour gestuurd worden!

Als de artikelen in de Sale gaan kunt u rekening houden met 1 dag vertraging qua verzending!

 

 

 

 

De waardering van paspecies.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 295 reviews.