Verzenden binnen heel NL voor maar 2,95!

Wij willen het online winkelen voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Voor zendingen binnen Nederland zijn de verzendkosten €2,95 per zending.

Indien het door u bestelde artikel voorradig en de betaling gearriveerd is, wordt uw bestelling zéér snel afgeleverd.

Lees verder…

Zéér snel in huis

Paspecies streeft ernaar om bestellingen binnen 1 á 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling te verzenden.

Op dit moment wordt circa 98% van de door ons aangeboden pakketten ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd.

 • Bezorging in NL: 2,95 en BELGIE 4,96
 • Ophalen Lemmer: GRATIS

Lees verder…

14 dagen zichttermijn

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst uw artikelen retourneren. Wij zullen dan na ontvangst van het artikel, het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk aan u terugstorten.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Bij iedere zending zit een “Pakbon/Retourformulier”. Hierop kunt u aangeven welke artikelen u retourneert met retourreden. Tevens zit op het retourvel ook al direct een voor ingevulde sticker die u alleen maar over het eerste verzendlabel dient te plakken. Voeg de ingevulde pakbon/retourbon bij uw retour pakket, dan kunnen we uw retour snel verwerken. Zit het retourformulier per abuis niet bij de bestelling, neem contact met ons op via info@paspecies.nl. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Lees verder…

Veilig betalen

Bij Paspecies heeft u de keuze uit verschillende betaalwijzen:

 • BETALEN MET IDEAL
  De meestgekozen betaalmethode in onze webshop is iDeal. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig. Aan betalen met iDeal zijn geen kosten verboden.

  Uw voordelen: U betaalt via de veilige software van internetbankieren. Een betaling met iDeal is direct binnen bij ons, uw order wordt dus z.s.m. in productie genomen.

 • BETALEN VIA BANKOVERSCHRIJVING
  Nadat u uw bestelling bevestigd heeft kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving. Hier kunt u nogmaals uw emailadres controleren en deze bevestigen. Hierna krijgt u per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Gelieve uw bestelling nummer te vermelden als referentie. Aan betalen met Bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden.

  Uw voordelen: U kunt zelf bepalen wanneer u de betaling overmaakt.

  Let op: Indien u kiest voor betaling middels overboeking is de levertijd 3-5 werkdagen langer dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen is zal de productie gestart worden.

Persoonlijk contact

We blijven altijd meedenken met onze klanten. Door onze ervaring in de kinderkledingbranche weten wij wat klanten belangrijk vinden en waar ze op letten. Bij het afhandelen van uw bestelling zijn we altijd alert. Als we maar even denken dat iets niet goed is gegaan of als we ergens over twijfelen, dan nemen we contact op om je bestelling te verifiëren. Zo voorkomen we onnodige fouten en dat is voor iedereen prettig!

Paspecies vindt het erg belangrijk dat het contact met de klanten vriendelijk en vlot verloopt. Heeft u liever direct persoonlijk contact dan zijn we uiteraard ook telefonisch te bereiken op 0611 400 828. Via info@paspecies.nl of onze Facebook pagina kunnen we snel reageren en alle vragen beantwoorden. Mocht u onze voicemail krijgen, spreek dan een boodschap in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Geef de Paspecies kadobon

Deze Paspecies cadeaubon is een fysieke bon en te besteden in onze kinderkleding webshop. Je kunt de bon direct laten versturen naar de ontvanger (kies dan in het bestelproces voor “ander afleveradres”) of thuis ontvangen. Bij “opmerking” in het bestelproces kan je de namen opgeven voor het “van/voor” kaartje.

Deze cadeaubon is te verkrijgen met een waarde van: € 10,- / € 15,- / € 20,- / € 25,- / € 50,-.

Dus, ben je op zoek naar een leuk origineel cadeau, bestel dan snel de Paspecies kinder kleding cadeaubon.

Lees verder…

Overzichtelijk webshop

Met Paspecies.nl bieden wij een online webshop waar de kinderkleding uit onze collectie overzichtelijk is weergegeven.

De site van Paspecies is zo handig mogelijk ingericht, waardoor u als klant gemakkelijk van onze diensten gebruik kan maken.

Zo geven wij via ‘Mijn Account’ goed inzicht in uw gespaarde punten en bestellingen, zodat u altijd verzekerd bent dat u uiteindelijk datgene koopt dat goed past en staat. Ook het retourneren van goederen is in onze site eenvoudig te regelen via het te downloaden retourformulier.

Door de professionele fotografie van de kledingstukken en de uitgebreide omschrijvingen van de kleding, geven wij een representatief beeld van onze collectie. Alsof je de kleding zelf in je handen hebt!

Achteraf betalen

Focum voert voor Paspecies.nl het volledige achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat U een factuur per e-mail van Focum ontvangt om het gekochte product te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Focum een gegevenscontrole uit. Focum hanteert een strikt privacybeleid. Wij delen klantinformatie met Focum uitsluitend voor uitvoering van de gegevenscontrole en niet voor commerciële doeleinden. Mocht uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Achteraf betalen wordt u GRATIS aangeboden door Paspecies.

De waardering van paspecies.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 310 reviews.

Scroll naar top