fbpx

Retourbeleid

Ik wil graag een artikel ruilen

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst een artikel ruilen voor een andere maat, kleur of voor een ander artikel. Wij raden u aan om eerst contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen nakijken of het artikel nog op voorraad is en zodoende het te ruilen artikel voor u kunnen reserveren.

Ik wil graag een artikel retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Bij iedere zending zit een “Pakbon/Factuur”. Hierop kunt u aangeven welke artikelen u retourneert met retour reden. Voeg de ingevulde pakbon/factuur bij uw retour pakket, dan kunnen we uw retour snel verwerken. Zit het retourformulier per abuis niet bij de bestelling, neem contact met ons op via info@paspecies.nl. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@paspecies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden van ruilen en retourneren

  • Artikelen dienen binnen 14 dagen retour gestuurd te worden in een deugdelijke verpakking.
  • Artikelen dienen in originele staat te zijn, ongedragen, schoon en met aangehecht artikelkaartje. Tevens dienen de artikelen deugdelijk in/verpakt te zijn. Artikelen welke niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd en retour gestuurd naar de klant.
  • De kosten voor het terugsturen naar ons zijn voor de klant. Onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.

Artikelen met 60% korting of meer mogen niet meer retour gestuurd worden!

Als de artikelen in de Sale gaan kunt u rekening houden met 1 dag vertraging qua verzending!

De waardering van paspecies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 473 reviews.
Scroll naar top
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze
leuke acties, kortingen en nieuwe collectie?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting* op je eerste bestelling!!

* De kortingscode ontvang je na inschrijving en is geldig bij besteding vanaf € 40,-.